Un bel endroit dans un petit village d'Eure et loir.
Native du coin j'avais toujours entendu de bon avis . Nous y sommes allés pour un anniversaire et vraiment pas de regret.
Cadre certes ancien mais cuisine excellente , copieux , complet, un plateau de fromage formidable avec de nombreux choix , produits frais et préparés le jour même ( ex: une tarte tatin commandé en début de repas et servit en dessert) . Des serveurs réactifs
Effectivement la patronne paraît sèche mais après discution en fin de repas notre impression à changée .
Vraiment c'est une très bonne adresse , je reviendrai car j'en garde un très bon souvenir
A discovery of this place by chance during our cycling trip, our outfit was sporty but the manager kindly accepted us and took great care throughout our meal. The very unusual place is worth the detour, the atmosphere, the paintings... you feel very good there! Despite an absent clerk, everything was done to ensure that the wait was not too long... congratulations to the chef, we had a great time and to the owner for her energy in running her restaurant! We will come back with great pleasure
Un très bon moment passé en famille dans un cadre agréable.
Les plats sont divers et très fins.
Le granité en milieu est très apprécié. Le service est de qualité.
An excellent table! Despite a temporary shortage of staff, we were very well received. The restaurant is located in an old building, you feel like you're at home. We had a delicious time!
A place with old-world charm, quality cuisine, an owner always driven by a passion for catering. Go there with your eyes closed and your mouth wide open.
A timeless moment with the family during a birthday. All the dishes charmed us. Service, presentation of plates, cooking, taste, everything was perfect. Excellent value