Memorable experience. Fine, original and tasty dishes. Friendly welcome. Excellent service.
Plus de commentaires
dans Google
Céline MEYER
.
09 septembre 2024
10,0
Gill remains the gastronomic reference of Rouen with or without stars
Plus de commentaires
dans Google
Thierry Mana
.
04 septembre 2024
10,0
Unglaublich schöner Abend mit ausgezeichneten Service ( überaus aufmerksam, flott , freundlich) und einem der besten Essen meines Lebens!
Ich wählte das Menu GILL aus 4 Gängen , dazu einen Käsegang und 2 Deserts … also insgesamt 7 Gänge !
Alle wunderbar harmonisch abgestimmt , einer besser als der andere ( Wolfsbarsch at his best , Tuna Tataki , Lamm zart rosa , etc)
Für mich geht es nicht besser - und preislich mehr als fair - 125 € ( incl. Käsekomposition)
Merci !!!!!! Sensationell gut !
hrvatroni
.
27 juillet 2024
10,0
Superb welcome upon returning.
After a very good cocktail. We name the business menu at 49 euros.
Starter, main course, desert.
The dishes are beautiful, good and tasty.
The impeccable service.
Plus de commentaires
dans Google
YVES-NOEL Chastel
.
26 juillet 2024
10,0
versæt tekst med dit kamera
Premièrement : évidemment un chef qui connaît son métier. Une solide expérience pour la gastronomie. Personnel accueillant et soucieux du service, belle expérience d’ambiance.
Cela reste néanmoins une petite déception, car nous espérions que les deux précédentes étoiles du chef auraient mieux brillé. Je pense aussi qu'ils avaient une étoile avant la distribution ici récemment, mais peut-être que je me trompe - ils ne l'ont plus et c'est aussi la bonne chose. Ce niveau n'est atteint que sur le prix. Et c'est ça qui ne va pas : veulent-ils être au niveau Michelin ou veulent-ils être une brasserie ? Les deux parties vont parfaitement bien - il vous suffit de décider et de vous organiser. Malgré de nombreux serveurs, il y a eu une attente. Il n'y avait pas de carte des vins et sur les bouteilles au verre, il n'y en avait pas de vraiment intéressante. Le vin était cher par rapport à d'autres endroits (nous avons choisi, entre autres, chez nos "amis" bien connus Billecart-Salmon Rose) et la carte était plutôt orientée vers une brasserie en réalité. Une seule fois, cela s'est mal passé avec un plat - un dessert aux abricots. Cela a échoué avec nous quatre. Nous avions pris le grand menu.
Ce qui pourrait probablement être interprété comme étant que l'hôtesse semblait un peu déconnectée du rythme et semblait redondante et dérangeante, bien qu'accueillante. Une bonne expérience donc, mais en même temps une expérience décevante et non rattrapée. Nous aurions choisi un autre endroit ; soit une brasserie, soit un vrai restaurant Michelin si nous avions le choix. C'était trop cher pour le niveau.
First: Obviously a chef who knows his craft. A solid experience for gastronomy. Accommodating and service-minded staff, nice experience of atmosphere.
However, it was still a minor disappointment, as we had hoped the chef's previous two stars had shone through better. Also think they had a star before the distribution here recently, but maybe I'm wrong - they don't have that anymore and that's the correct thing too. That level is only reached on the price. And that's what's wrong - Do they want to be at Michelin level or do they want to be a brasserie? Both parts are perfectly fine - you just have to decide and arrange yourself. Despite many waiters, there was a wait. There was no wine menu and on the bottles by the glass there were none really interesting. The wine was expensive compared to other places (we chose, among other things, from our well-known "friends" Billecart-Salmon Rose) and the menu was geared more towards a brasserie in reality. Only once did it go wrong with a dish - an apricot dessert. It failed with all 4 of us. We had taken the large menu.
What could probably be interpreted as the hostess seemed a little out of touch with the rhythm and seemed redundant and disturbing, albeit welcoming. So, a good experience, but at the same time a disappointing and unredeemed experience. We would have chosen another place; either a brasserie or a real michelin restaurant if we could choose. It was too expensive for the level.
Først: Tydeligvis en kok, der kender sit håndværk. Gedigen oplevelse for gastromien. Imødekommende og serviceminded personale, fin oplevelse af stemning.
Det blev dog alligevel en mindre skuffelse, da vi havde håbet kokkens tidligere to stjerner havde skinnet bedre igennem. Synes også at de havde en stjerne inden uddelingen her for nyligt, men måske tager jeg fejl - det har de ikke længere og det er også det korrekte. Det niveau nås ikke andet end på prisen. Og det er det der er galt - Vil de være på Michelin-niveau eller vil de være et brasserie? Begge dele er helt i orden - man skal bare beslutte sig og indrette sig. På trods af mange tjenere var der ventetid. Der var ingen vinmenu og på de flasker med glas var der ingen rigtig interessante. Vinen var dyr i forhold til andre steder (vi valgte blandt andet end af vores meget kendte "venner" Billecart-Salmon Rose) og kortet var mere gearet til et brassierie i virkeligheden. Kun en gang gik det galt med en ret - abrikos dessert. Den fejlede hos os alle 4. Vi havde taget den store menu.
Det der vel måtte tolkes som værtinden virkede lidt ude af føling med rytmen og virkede overflødig og forstyrrende, om end imødekommende. Så, en god oplevelse, men samtidig en skuffende og uforløst oplevelse. Vi ville have valgt et andet sted; enten et brasserie eller en reel michelin-restaurant, hvis vi kunne vælge om. Det var for dyrt i forhold til niveauet.
Chickalinda1234567
.
19 juillet 2024
8,0
Good morning,
We had the pleasure of having a restaurant for my partner's birthday. Birthday that I had specified, that the team has not forgotten. The dishes were excellent, my congratulations to the cooks and thank you for the wise advice of the servers. The servers were smiling and kind. The dishes and the wine blended perfectly well, we had a great time which will remain in our memories. Thanks again!!
Plus de commentaires
dans Google
Roger Kelly
.
05 juillet 2024
10,0
Very nice table. The dishes are very good and the service is high quality.
Plus de commentaires
dans Google
Khamis SOUIDI
.
04 juillet 2024
8,0
A truly excellent 7-course tasting menu, impeccable and friendly service. Without doubt one of the best restaurants in Rouen.
Plus de commentaires
dans Google
Nicolas Malandain
.
18 juin 2024
10,0
Very good, nothing to complain about
Plus de commentaires
dans Google
David R
.
08 juin 2024
10,0
A pure delight! It was delicious. The fish tartare and the egg and red fruit dessert were to die for. The service is of high quality and the room is pretty with a lovely atmosphere. A big thank-you.
Plus de commentaires
dans Google