Japan in Brest. Excellent moment, timeless. The chef, focused but open to questions, orchestrates his score based on local fishing and exceptional products resulting from years of research. do not hesitate
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Antoine Ruelle
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09 mars 2024
10,0
Exceptional taste experience. The meal takes place like a very pleasant and very educational ceremonial. The sushi is very high quality. The restaurant is equivalent to a very large Japanese restaurant in Tokyo. The chef listens and likes to share his passion for his job. Very nice atmosphere between customers too
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Laurence Perron
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08 mars 2024
10,0
An exceptional restaurant that has no equivalent in France!
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Jérémy Merlin
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17 février 2024
10,0
Very good time, timeless for all lovers of Japanese gastronomy.
A moment of sharing with the chef who prepares the evening meal before our eyes and gives all the explanations, delivers anecdotes and answers questions.
The person in charge of the service also provides anecdotes/historical facts relating to sake and teas.
An excellent experience. We will come back.
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Thomas SEGUY
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11 février 2024
10,0
An experience for sushi lovers.
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Vincent Grand
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06 février 2024
10,0
Exceptional!
In more words:
it is a true culinary experience, a trip to the north of Japan, a discovery of real nigiri sushi and exceptional taste and refinement. We were also accompanied by a Japanese couple from Paris.. and especially from the north of Japan and said they found their whole world here at Hinoki
We must have tasted more than 15 different fish and shellfish, from good to unique to exceptional to dessert...
At all times, we maintain a real desire to taste, staying very far from excess or simple satiety, thanks to the slow and ceremonial rhythm of the meal.
Sake is recommended, as a shushi - sake pairing: they are as surprising and good as the sushi themselves, as is the wasabi, sparkling and fragrant
Finally, the chef manages to mix local products (Brest Concarneau) with this entirely Japanese cuisine: bravo!
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David Hatt
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29 décembre 2023
10,0
Unique and unrivaled!
Thank you for this moment.
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Nicolas MARSILLE
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15 décembre 2023
10,0
The natural seafood from the Atlantic Ocean is carefully seasoned and served with delicate techniques. More delicious and impressive than expected. My wife is Japanese.
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robin19533591
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30 novembre 2023
10,0
La qualité des produits est indiscutable, et les sushis valent le détour. Les omakaze sont bons mais pas transcendants, notamment au vu du prix.
L'expérience: un menu unique, qui commence par des omakaze, puis les sushis. 12 couverts autour du bar. Pendant la partie omakaze nous sommes devant un comptoir vide, un peu étrange comme ambiance. Puis vient le maître sushis. Repas beaucoup trop long: 4h. On prend un accord sake / sushis mais c'est tellement long qu'on se retrouve à se demander si on peut / doit boire son verre. Le maître sushi est très interessant mais parle.... énormément et ne cuisine pas en parlant. On se demande si on est à l'école ou au restaurant. On attend donc 15 min qu'il parle puis qu'il serve 1 à 1 les sushis à chaque personne.
Pour conclure: les omakaze sont bons lais rien de fous, sushis exceptionnels mais un gros problème de rythme. Heureusement que les clients étaient sympa pour discuter et passer le temps. Pour un menu dans les 180 euros, cela fait pas mal de points à améliorer.
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Arnaud Angelov
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13 novembre 2023
6,0
un grand moment, merci pour ce voyage !!!
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Pure Sake is Good
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06 novembre 2023
10,0