Les plats très bons, le vin très bien par contre le service laisse totalement à désirer, le refus également de ne faire qu’un seul accord mets et vins pour une des deux personnes à la table, l’autre ne buvant pas d’alcool, est un peu radin et peu flexible. Le concept des plats que l’on ne peut pas choisir est amusant, juste bien préciser ce que l’on ne veut surtout pas.
Pas au niveau d’un bib gourmand sauf pour les prix.
Tom D
.
02 décembre 2024
6,0
J'ai réservé compte tenu des commentaires, hélas la réalité n'est pas celle décrite. J'ai adressé un mail pour manifester mon mécontentement en demandant une réponse pour ne pas mettre d'avis négatif, pas de réponse du restaurateur.
Apéritif sans amuse gueule mais avec mise en bouche totalement insipide, oeuf parfait trop cuit pourtant à la portée de n'importe quel cuisinier amateur; daim façon hachis parmentier on aurait mis du boeuf c'était le même résultat il aurait été intéressant de mettre cette viande peu connue plus en valeur et enfin le dessert catastrophe poire pas cuite sur un purée de panais sans goût qui ne s'adapte pas à la poire.
Si ce restaurant veut rester dans le Michelin il va falloir changer les choses.
YCfrance
.
19 novembre 2024
6,0
Booked well in advance without knowing where we were going
In the end, a menu full of surprises, delicious dishes, pleasantly served.
We had an excellent evening.
We strongly recommend
Plus de commentaires
dans Google
Thierry Vernay
.
20 juillet 2024
10,0
Very good, well presented and refined! The service is great ☺️🫠 well done
Plus de commentaires
dans Google
candice serfati
.
19 juillet 2024
10,0
I regularly visit this restaurant, and each visit is a real pleasure thanks to the tasty dishes and quality ingredients. The staff are always welcoming and provide impeccable service. The atmosphere is warm and friendly, making each meal an exceptional experience.
Plus de commentaires
dans Google
Stephane Hussein Photographe Orléans
.
19 juillet 2024
10,0
Service nothing to complain about, pleasant staff
Neat environment
Meal not crazy
Bland melon starter
Chicken in yellow wine, nothing extraordinary
The peach raspberry meringue dessert we are looking for the meringue
Entrance to the haddock not bad
Nice cuttlefish with rougail
Portions are not generous
For one evening it's okay if you're not a big eater
It's a shame because the boss and the staff really seem to be invested
Plus de commentaires
dans Google
Béatrice Bellair
.
03 juillet 2024
6,0
Service nothing to complain about, pleasant staff
Neat environment
Meal not crazy
Bland melon starter
Chicken in yellow wine, nothing extraordinary
The peach raspberry meringue dessert we are looking for the meringue
Entrance to the haddock not bad
Nice cuttlefish with rougail
Portions are not generous
For one evening it's okay if you're not a big eater
It's a shame because the boss and the staff really seem to be invested
Plus de commentaires
dans Google
Béatrice Bellair
.
03 juillet 2024
6,0
Nice place in an old house. Homemade dishes. Surprising hot and cold dishes not mentioned on the menu. The perfect egg with creamy cold asparagus and as a main course, warm mackerel with iced eggplant caviar
.. not necessarily good. Likewise, the interest of putting 3 strawberries in peas or a large piece of tomato in chocolate, with a doubt about the homemade tomato... Friendly service, disappointing food, everything is served barely hot...
Plus de commentaires
dans Google
Cyril Rouquet-Prévost
.
24 juin 2024
6,0