Que dire à part que c’était incroyable !
Un cadre magnifique teinté d’une ambiance médiévale. On est dans un lieu historique et on le sent !
Au milieu de la salle trône une énorme barbecue où est grillé d’énormes tomahawks et autres côtes de bœuf. En plus de l’odeur qui est enivrante, les flammes géantes réchauffent la salle (ce qui est infiniment agréable en temps hivernal).
L’accueil est chaleureux, aux petits soins et arrangeant.
Les plats sont délicieux. Le paradis des fans de bonnes viandes ! La cuisine est française (du terroir français).
Ici la viande est reine ! On sent que l’on a affaire à des amoureux de cette dernière ! D’ une tendreté et d’un goût incroyable ! C’est vraiment sublime !
Tout est fait maison et tout est fait pour les adeptes de la bonne chair.
Les desserts sont aussi à la hauteur de la barre déjà extrêmement haute des plats.
Les vins sont aussi de la partie avec une carte fournie allant du verre à la bouteille. Des cépages de qualité qui s’accordent merveilleusement bien avec les plats.
Attention je vous conseille de réserver en avance.
C’est, en quelques mot magnifique !
Vous ressortirais de ce restaurant certes avec vos vêtements au effluves de barbecue comme l’odeur de sa bien aimé un soir d’hiver au coin du feu mais aussi avec le cœur et le ventre bien rempli d’amour.
Le prix n’est pas pour toutes les bourses mais au regard des produits d’exception cela se comprend.
Courrez y, c’est indéniablement la bonne adresse à connaître !!!
Cetef
.
14 décembre 2024
10,0
Very good time spent in this excellent restaurant. Lots of charm and history in the place. Very good food, from the starter to the excellent dessert! With perfect service. I recommend 👍
Plus de commentaires
dans Google
Tof
.
22 septembre 2024
10,0
Very good restaurant in a charming building (some may recognize a filming location). The wine list is also very interesting for lovers of fine wines.
Plus de commentaires
dans Google
Tony B
.
14 septembre 2024
10,0
A lot has changed in 10 years! Not better, not worse, just different. And frankly I loved the meats.
Plus de commentaires
dans Google
Fabrice Bbt
.
10 septembre 2024
10,0
The cuisine is delicious, the service perfect and worthy of a star, and the incredible setting with the central fireplace which is also used for cooking certain meats. I had a great time there
Plus de commentaires
dans Google
Perrine Frerot
.
05 septembre 2024
10,0
L’expérience est incroyable. Nous y avons passé un excellent moment et nous nous sommes régalés. Le personnel est au petit soin durant tout le repas, c’est très agréable.
GRMBENS
.
16 août 2024
10,0
I discovered this restaurant for the first time! It's a really warm place, the setting is very nice. The quality of the food is excellent! The service and staff are very professional and caring. The only downside is the arrogant and derogatory attitude of the person at reception, who is as friendly as a prison door and who potentially resembles a manager, given his outfit which is different from his colleagues. I don't know if it's the responsibilities entrusted to him that make him condescending. However, I rather invite him to draw inspiration from his colleagues, who are exemplary both in their attitude and in their work!
Plus de commentaires
dans Google
Tanguy GDN
.
10 août 2024
10,0
I love this restaurant, warm welcome, excellent food and lovely staff.
Plus de commentaires
dans Google
Joelle Hartwich
.
06 août 2024
10,0
Yes, it’s a very good restaurant, if you like prime rib…
Plus de commentaires
dans Google
Laurent Dierick
.
05 août 2024
8,0
Truly unmissable restaurant, and for me it is my number 1 2023/2024.
The welcome is very warm, the staff takes great care of their customers.
The aperitif is served generously, with a small plate of green and black olives.
As a main course we had the TOMAHAWK for 2 people (beef rib).
Thanks to the chef because the meat is cooked over a wood fire in front of us with his particular technique which is just extraordinary. Perfect cooking, the quality of the meat is just extraordinary. The meat melts in your mouth, not to mention the unimaginably delicious homemade Roquefort sauce. The dessert is to die for. For anyone who loves meat, this restaurant is simply MUST-SEE. Thank you again to the entire team for your kindness, sympathy and professionalism. See you soon.
Plus de commentaires
dans Google
Fabien Lacombe
.
03 août 2024
10,0