Nice room, nice view, attentive staff.
Very pleasant restaurant, good cuisine.
Only downside: for breakfast the eggs offered are battery farmed, too bad.
Restaurant side: we appreciated the wine list, the setting, and the service. For the dishes, we were disappointed with the quality of the products like the trout fillet which was in fact a trout steak that I found overcooked accompanied by vegetables that were not in season: endive and broccoli. The can was not very tasty and the ratatouille tasted like water. This first dinner left us thinking that the dishes were already prepared and just reheated. The second dinner was about the wonderbox menu, a gift that brought us to this place. I enjoyed the snails and the decent creamed chicken fillet. The pear in wine included too many cloves for my taste. We found the pork ribs nothing more and the chocolate fondant ridiculously small. For a menu at €47, we have had much better. The quality/price ratio is not there at all in my opinion, and the site displays fresh and seasonal products which is wrong I think! a priori this restaurant was Michelin rated in 2018 but surely with other owners. He will not leave us with lasting memories.
Hotel side: €130 per night without breakfast at €16. We appreciated the bedding, the courtesy tray and the magnificent view of the vineyards. We were less appreciative of the size of the bathroom accessible for 1 staff, and the few defects: plugged holes, damaged bottom of the cupboard and chipped shower tiles. The pillows too hard and too high for me. The breakfast was not worth the €16 compared to other hotels in the same category. I have doubts about the fact that the cakes were “homemade” and the honey from Saint Mamet was very average. For this price we can expect jams and honey from the region. In summary, we will not try the experience in this hotel restaurant
Côté restaurant : nous avons apprécié la carte des vins, le cadre, et le service. Pour les plats, nous avons été déçu.es sur la qualité des produits comme le filet de truite qui était en fait un pavé de truite que j’ai trouvé trop cuit accompagné de légumes qui n’étaient pas de saison : endive et brocolis. La cannette n’était pas très goûteuse et la ratatouille au goût d’eau. Ce premier dîner nous a laissé penser que les plats étaient déjà préparés et juste réchauffés. Le deuxième dîner concernait le menu wonderbox, cadeau qui nous a amené dans cet endroit. J’ai apprécié les escargots et le filet de poulet à la crème correct. La poire au vin comprenait à mon goût trop de girofles. Nous avons trouvé les travers de porc sans plus et le fondant au chocolat ridiculement petit. Pour un menu à 47€ , nous avons connu bien mieux. Le rapport qualité/prix n’y ait pas du tout à mon sens, et le site affiche des produits frais et de saison ce qui est erroné je pense ! a priori ce restaurant était coté Michelin en 2018 mais sûrement avec d’autres propriétaires. Il ne nous laissera pas un souvenir impérissable.
Côté hôtel : 130€ la nuit sans le petit déjeuner à 16€. Nous avons apprécié la literie, le plateau de courtoisie et la magnifique vue sur les vignes. Nous avons moins apprécié la taille de la salle de bain accessible pour 1 personnel, les quelques défauts : trous rebouchés, fond du placard détérioré et carreaux de la douche ébréchés. Les oreillers trop durs et trop haut pour moi. Le petit déjeuner ne valait pas les 16 € en comparaison à d’autres hôtels de la même catégorie. J’ai un doute sur le fait que les cakes étaient « maison « et le miel de chez saint Mamet très moyen. Pour ce prix nous pouvons attendre des confitures et du miel de la région. En synthèse nous ne tenterons pas l’expérience dans cet hôtel restaurant
Excellent restaurant. The cuisine is very fine, rich in taste and the service discreet and efficient.
Always a pleasure for the taste buds to come to this establishment. The view is breathtaking.
Une jolie petite carte avec des plats locaux. De bons petits plats autour des escargots, des poulardes mais aussi des coquilles Saint-Jacques. Belle petite carte de vins.
A most attentive and kind welcome...a breathtaking location which allowed me to see Mont Blanc...fine and very well-made cuisine where the local takes pride of place!
I highly recommend...