"My experience in this restaurant was simply exceptional, combining refined cuisine with impeccable service, all in a warm and welcoming atmosphere."
Plus de commentaires
dans Google
Rachid lamouri
.
25 septembre 2024
10,0
Excellent on the plate as in the glass! A moment of discovery off the beaten track! A restaurateur who delivers 😉. I highly recommend!
Plus de commentaires
dans Google
Nicolas ALLIANZ
.
25 septembre 2024
10,0
An excellent discovery in Rosheim! The blind tasting menu, following the chef's wishes, was delicious, original, creative, with subtle flavors and a refined presentation. The food and wine pairing was perfectly chosen, with a focus on surprising, little-known local or French wines. The chef and his team share with pleasure and enthusiasm their passion for gastronomy!
Plus de commentaires
dans Google
Auriane Bidaut
.
25 septembre 2024
10,0
A very nice surprise!
The ingredients are very fresh, the flavors surprising, and the presentation very refined. The “blind” menu following the chef’s wishes is a good idea for discovering new dishes. The wines offered are very surprising, and give you a taste of new flavors. The cook personally comes to see customers and knows how to communicate passion for his work.
Plus de commentaires
dans Google
G Bidaut
.
22 septembre 2024
10,0
Go for it! Everything is subtle, the art of mixing flavors, until you find little nuggets in wine, designed for each dish. A rare and precious address, with the best quality/price ratio, and when the service goes with it, there is no longer any need to hesitate!
Plus de commentaires
dans Google
Sophie Schneider
.
19 septembre 2024
10,0
The boss, Mustapha known as “Mouss” is passionate about cooking.
His credo is to satisfy any customer who enters his restaurant by offering them a different culinary experience each time.
The waiter, Thomas, is a very professional young man, invested in his service and very good communication.
The dishes are always perfectly balanced both in terms of flavors and texture.
Everyone will find what they're looking for except for those who want to leave the table with a swollen stomach. At Mouss, we eat well, we don't stuff ourselves :)
Plus de commentaires
dans Google
Alain ORLUK
.
28 août 2024
10,0
Heerlijk gegeten met een bittere nasmaak.
Culinair hoogstaand in de wat hogere prijsklasse en vriendelijk personeel. 3 gangen met heerlijke smaak sensatie. Dessert van partner had bijzondere smaak wat niet thuis was te brengen
Eenmaal op het appartement erg ziek geworden met urenlange diarree
Toen ik dit aangaf in een andere beoordeling kwam een zeer arrogante reactie van de chef die als reden gaf dat wij niet gewend waren aan de ingrediënten die hij had gebruikt en niet aan het eten kon liggen. Het kwam erg beledigend over alsof wij een stelletje culinaire barbaren zijn. We zijn juist gewend om regelmatig in goede gerenommeerde restaurants te eten en ik ben zelf arts en weet goed wanneer iemand ziek wordt door voedselvergiftiging.
Het ergste van de reactie is de manier van reageren van de chef zonder enige reactie van wat vervelend dat iemand ziek is geworden maar alleen zijn frustratie rondom de beoordeling kon geven.
Het zal een prima restaurant zijn en mogelijk Michelin waardig. Ik zal het niet afkraken maar het gaat niet alleen over de kwaliteit van het aangeboden ook enige klantvriendelijkheid richting een klant die een beoordeling schrijft zou een pré zijn
Dirk-Jan v
.
17 août 2024
6,0
Go for it ! “Mouss” the chef and Thomas are excellent. The cuisine of "Mouss" is traditional and atypical depending on the dishes. In Rosheim no better see around the same
Plus de commentaires
dans Google
Xavier Dupin
.
15 août 2024
10,0
Excellent fast service.
The chef is very intentional. The waiter Thomas is very kind and attentive.
Plus de commentaires
dans Google
sophie stievenard
.
09 août 2024
10,0
Lieu choisi pour sa proximité avec mon domicile, il sera désormais choisi pour son excellence à un prix incroyablement abordable, un rapport qualité/prix imbattable dans toute la région.
Le menu à 50,00 euros est vraiment sublime. Les entrées sont vraiment tout à fait surprenantes. La truite associée à la mélisse est d’une incomparable fraîcheur. Le foie gras et sa salade de betteraves cache bien son jeu : le foie gras est l’accompagnement et la star est la betterave, assaisonnée aux trois poivres. L’association terre et mer de la pintade et du jus de langoustine liée « du peps » du navet confit et sa mousseline brille par son équilibre. Les desserts sont fruités par sa poire et chocolatés. Les deux desserts brillent par leur subtilité : on s’attend à une explosion de saveurs mais c’est au contraire la douceur des équilibres qui fait leur charme.
L’expérience de 47 ans du service et la fougue émotionnelle du chef, passionné de cinéma, donnent à cette expérience le désir de la renouveler. BRAVO et surtout MERCI !
Martin S
.
09 avril 2024
10,0