L'endroit est toujours formidable avec une magnifique vue sur le champ de courses, et les serveuses sont d'une attention et d'une gentillesse remarquables. Par contre, le plat principal (filet d'églefin avec riz pilaf et sauce basilic) était tiède, moyen au goût, le riz un peu sec. L'entrée comme le dessert étaient très bien, ainsi que l'apéritif. Mais la décoration du plat (une branche de persil) frise le manque de délicatesse, ainsi que le manque d'envie de décorer soigneusement une assiette. Pourtant, les convives n'étaient pas nombreux. C'est ma deuxième expérience dans ce restaurant, peut-être la dernière.
Very friendly setting. Shaded and pleasant terrace. Family meal. Weekly menu with a choice between meat and fish. Present value for money.
Suggestions Beef tartare and homemade fries that my son and my husband ate, very delicious. Top notch food and service.
Always so warm, the smiling waitress, attentive, a new waitress has just arrived, she is top notch, well done to the cook who delights us. We are coming back with a different person to discover this superb place.
Mr and Mrs Palacio.
Lunch during the week. Reservation made for a group of 10 people. On the menu, bisque cream and prawns, hake fillet, gourmet cereals and pear/chocolate puff pastry. Good service, beautiful presentation and the taste buds were delighted