Careful and pleasant service, quality cuisine, idyllic setting. We had a wonderful evening with the sea in the background.
Plus de commentaires
dans Google
They earned a Michelin star this year and while the food was great, I felt it was slightly lacking compared to other Michelin restaurants we came across during our trip to Provence and the Riviera. The thing that stands out as needing the most improvement was the service- it was slow and not as attentive as it should be. They gave us our menus and did not return for 20 min until we flagged them down asking to order. Maybe they were short staffed? Also, I know we are in France but all the other Michelin star restaurants had servers who spoke fluent English. There wasn't any staff here that spoke English well and sometimes it was difficult to understand their explanation of the dishes we were eating. This is not a big deal, but again for Michelin restaurants I have higher standards. We had dinner which was a good value at 98 euros each. The restaurant faces the ocean and we had a relaxing dinner, although it took a full 3 hours due to the slow service.
The food was outstanding. I really enjoyed the vanilla bourbon emulsion that came with our fish. It was perfect. The pork was tender and served with the most amazing sauce. This restaurant knows how to pair the correct flavors to accompany the main ingredients in their dishes. Their lemon dessert was one of my favorites I've had on this trip.
Plus de commentaires
dans Google
well belle
.
18 août 2024
10,0
We came for the second time after 4 years. Everything was still perfect, the food excellent, the staff professional and friendly and always this great view. THANKS
Plus de commentaires
dans Google
fabien binetti
.
17 août 2024
10,0
We came for the second time to this magnificent restaurant and we were charmed like the first time. The setting is splendid with a magnificent view of the bay of La Ciotat which, as the sun sets, gives way to silvery reflections of the moon on the sea. The welcome then: neither too familiar, nor too precious, just the good distance, with efficient and modern service and pleasant waitresses well briefed by the hostess. Finally, the cuisine, obviously, where everything is harmonious and original, from appetizers to desserts including sweet treats. Great experience. We love it.
Plus de commentaires
dans Google
Michel Durand
.
17 août 2024
10,0
Excellent! Service irréprochable, plats délicieux, la terrasse avec vue sublime.
Parfait.
Niveau qualité et goût d’un 3 étoiles.
Celi Z
.
09 août 2024
10,0
Quality service, dishes made with fresh produce, and atypical but excellent combinations.
The sequence of dishes is regular and pleasant.
The setting is magnificent with the colors of the sunset. The appetizers and little treats took us on a journey to the Mediterranean, just as much as the dishes we were able to taste!
It’s a well-deserved 5/5
Plus de commentaires
dans Google
PY Desprez
.
08 août 2024
10,0
A superb taste experience with attentive and attentive staff
I recommend this restaurant
Plus de commentaires
dans Google
Sandrine M
.
07 août 2024
10,0
A restaurant that we recommend without hesitation.
We celebrated our wedding anniversary at Table de Nans and incidentally chose the six-course “Epicure” menu. We were enchanted both by the quality of the food and associated wines which were exquisite and by the impeccable service of the staff.
Thank you again for this unforgettable moment, we will come back with pleasure.
Plus de commentaires
dans Google
Hervé MARCHAND
.
24 juillet 2024
10,0
A magnificent place and remarkable cuisine of great subtlety. Quality service.
Plus de commentaires
dans Google
Jean Michel RE
.
24 juillet 2024
10,0
L'endroit parfait pour une soirée d'exception
Un bel accueil dans ce magnifique restaurant avec une vue somptueuse sur la Ciotat
et dans un cadre très tranquille
Le personnel très attentionné et professionnel :
Notre choix en cette soirée d'anniversaire a été le menu L'Epicure en 6 déclinaisons (8 si on y ajoute la mise en bouche et les mignardises!)
Le choix de ce menu côté mer nous a fait vraiment voyager avec toutes ces saveurs bien travaillées
Le premier plat avec la déclinaison de tomates anciennes : tout en fraicheur et légèreté,
Le deuxième plat : carpaccio de bar avec du caviar et zeste de concombre et citron : vraiment notre plat préféré avec un équilibre de saveurs.
Le troisième plat : filet de Turbo à la plancha avec chorizo et petits légumes de saison
Le quatrième plat : le homard de Bretagne avec les pinces décortiquées et cuisinées en raviolis, juste la sauce à la vanille un peu trop sucrée, ce qui enlève le gout du homard : un peu dommage avec un magnifique homard.
Cinquième plat : un très beau choix de fromages
Et pour finir : le délicieux dessert en déclinaison de fraise avec basilic (un peu comme un pavlova mais tout en légèreté) une vraie gourmandise...
Les mignardises pour terminées avec cette petites tartelettes agrumes et le petit gâteau chocolat : un régal..
Un choix de vins extraordinaires et les bons conseils de la sommelière font de ce diner un très bon souvenir pour nos yeux et nos papilles.
Merci à toute l'équipe de la Table de Nans
TURQUOISES13
.
16 juin 2024
10,0