La Table du Cantemerle sur Vence

8,4

Basé sur 609 avis trouvés sur 2 webs


7.4
7.4
8.4
8.4

tendance

6
De 76
à Vence
5
De 39
de cuisine Française à Vence

Les clients commentent vos plats de...

parfait beau souffle foie coeur passer poisson crevettes tarte fromage cafe sein boeuf

Note et avis

The place is very calm and relaxing. The equipment is quality. Thanks to the whole team
Plus de commentaires
dans Google
.
28 août 2024
10,0
We spent one night at the Cantemerle hotel. The wellness area is pleasant and relaxing. A Brasero restaurant evening at the top: table by the pool, very high quality meal, a singer accompanied by a top musician blending perfectly into the evening. Excellent breakfast with local and quality products. Excellent time.
Plus de commentaires
dans Google
.
25 août 2024
10,0
Book a night with Weekendesk. We tried the restaurant, the Midi and the evening, a very beautiful sumptuous setting. Several jacuzzi pools in a green setting, perfect room, delicious lunch and exquisite dinner, excellent starter, a small downside for the chocolate dessert which is not at all up to the standard of the rest. Thanks to the sommelier who is great, attentive service for the servers. Small point of improvement for a four-star no service at the deckchair level in the gardens and swimming pool for a drink or other and no welcome at breakfast or follow-up but everything else is ultra positive. Thank you we will come back as soon as possible. Kind regards
Plus de commentaires
dans Google
.
21 août 2024
8,0
Endroit magnifique au calme, très bon accueil, déjeuner autour de la piscine. Excellent plats, un régal. Nous reviendrons avec grand plaisir.
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
21 juin 2024
10,0
Franchement, le cadre tout en nuances provençales est magnifique. Les hauteurs vençoises, ce petit goût d'arrière-pays niçois ravira tous les touristes, mais aussi les locaux comme nous qui souhaitent une bulle de décompression. Dans le cadre d'une journée détente et bien être, se laisser aller à la rêverie près de la piscine en attendant son massage est un vrai plaisir. La pause gourmande est une réussite. Le Chef Benjamin Bourgoin nous concocte de délicieux menus dans lesquels les touches du sud sont bien présentes. Olive, farigoule, farcis niçois ou panisses, les papilles sont gâtées. Les vins font la part belle aux Collines de Bellet ou nous offrent une lucarne sur Bandol avec le Pibarnon. Le service est souriant, efficace, agréable, mention spéciale à notre sommelier venu de Bourgogne qui partage ses sentiments et sa passion avec douceur et gentillesse. Légère note inférieure pour les desserts. En effet, aucune fausse note jusqu'aux petits pains délicats, mais en fin de service, nous n'avions plus le choix d'un tiramisu ou d'une nage de fruits rouges. Nous avons du alors choisir entre tarte au citron et cheesecake. Bon, si la tarte était correcte bien que pas assez acide à mon goût, ça reste personnel, le cheesecake est un coup au foie que vous avez du mal à digérer. A comparer à un Tourteau au fromage par exemple, il y a une immense différence de légèreté. Le cadre de la terrasse aide à pondérer l'instant, mais le dessert reste cette dernière impression que vous emportez de votre repas. Direction la digestion sur transat et là, une autre surprise nous a happés. L'arrivée imminente d'un mariage et d'un vin d'honneur dans les jardins nous a fait subir les répétitions d'un groupe jazzy et de tests micros qui ont quelque peu perturbé la journée détente. Pire, en nous dirigeant vers le spa pour passer dans les mains expertes de Jennifer, la piscine couverte et chauffée était investie par des enfants en bouée et le jacuzzi par des enfants en brassards. Alors petite précision, je n'ai rien contre les enfants, mais je pense qu'ils n'ont rien à faire dans des espaces dits de détente, soin et bien-être, la Direction de l'Etablissement devrait faire attention et réguler cet espace pour le transformer en "Adult Only". Comment voulez-vous vous détendre avec des plongeons, cris et éclaboussures somme toute logiques pour des enfants en bas-âge ? Bon, malgré ces petites avanies, l'expérience reste sublime.
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
03 juin 2024
10,0
A night won thanks to the France Bleu Azur game: We warmly thank the Cantemerle hotel for its exceptional welcome. Everything was perfect, from the quality of the room, the facilities (SPA, heated indoor pool, jacuzzi, Hammam) to the buffet breakfast. Many thanks, we will come back.
Plus de commentaires
dans Google
.
04 avril 2024
10,0
We had a very good seminar at Cantemerle from March 15 to 17, 2024 (group of 40 people). Very pleasant setting, quality meals, and smiling, helpful and responsive staff.
Plus de commentaires
dans Google
.
22 mars 2024
10,0
Amazing service from everyone at the hotel: servers, chefs, receptionists, cleaning lady, etc. A special thanks for their service to Olivier, Pascal, Benjamin, and the woman who served us who wears glasses (didn't get her name)! They were so attentive to our needs, we always got what we wanted ;) They even accommodated me with delicious vegan dishes. They were all super laid back and made our overall experience at the hotel amazing.
Plus de commentaires
dans Google
.
21 mars 2024
10,0

Restaurants similaires à Vence

8,4
188
Avis
8,3
325
Avis

Auberge Des Segneurs

06/09/2024: Impeccable welcome We had warned in advance that one of the people present could not eat lactose or gluten. The staff first explained to us all the dishes available without these intolerances. The chef had prepared 2 different types of gluten-free bread in advance. He also offered a macaron with poached fruit for dessert. Excellent ! The starters, main courses and desserts are elaborate and very good! Restaurant to do!
25/08/2024: Restaurant: terrace with beautiful mountain views and flowers, pleasant for dinner. Quality ingredients: both in vegetables, meats (such as entrecôte), bread (dense crumb characteristic of quality bread) and in dessert (for example the chocolate in the dessert I tried). To welcome us they gave us a small glass similar to gazpacho, with bread. The zucchini flower starter surprised me, I have never eaten it. I really like some details, like the fact that the potatoes in the entrecôte come crossed by a sprig of rosemary and it makes them very aromatic, that the green beans came rolled in a small slice of bacon, or the entrecôte itself had a block on top that gave it flavor. (I think it was herb butter). My partner for dessert ordered a tasting of 4 mini creme brulees of different flavors and it was original: vanilla, mint, anise and cinnamon. Price according to what you eat. The waitresses are very friendly, it seems to me that they are also with foreigners (as is my case). When I went to pay the bill one of them gave me a rose, I saw the women at other tables as well, I think it's an incredible detail towards the clientele. With the views at night (illuminated mountain) and the rose on the flower terrace, the atmosphere was romantic.

Comment arriver au restaurant

Su navegador no esta funcionalidad