le chalet du verard sur Morzine

9,7

Basé sur 122 avis trouvés sur 2 webs

tendance

5
De 112
à Morzine
1
De 12
de cuisine Autres cuisines à Morzine

Les clients commentent vos plats de...

fondue raclette

Note et avis

I should say this is a terrible place so that the "pearl of portes du soleil" could be preserved for the lucky few that know about it. But it doesn't feel right to say one bad word about this place even if that means you can keep it for yourself. That being said, this place is one of the best places to have dinner in the portes du soleil area, and it might even be the best in all over France! Here is why: - The owners Philip and Cecile are super friendly - The decent to the restaurant is one of the best especially when it is dark (that reminds me, bring a flashlight of some sort) - The food, especially the cheese and meat fondue are the most delicious i have ever had (accompanied with fresh fries and salad) - When ordering the cheese fondue (traditionally) they will add an egg to the last bit of the fondue which gives you a new dish - If you are sweet you'll get a home made chartreuse (if not just order one) - If you are not full at the end of your meal, you went to the wrong place. Good to know: The meat fondue is only available on week days as the butcher is closed in the weekends and they only serve fresh meat! Before you go: - Make sure you make a reservation by phone prior to your visit - Bring cash to avoid bank transfer hassle - Bring a flashlight with enough lumen - Hang your (ski) jacket outside - Make sure you enter with a positive mindset - Bring your singing voice as things might get musical After you leave: Tip Especially for Philip et Cecile: Merci d'avoir donné au monde cet endroit extraordinaire ! Ne changez rien ! Salutations de Robert et Pim des Pays-Bas
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16 janvier 2025
10,0

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Non applicable

Le Roc, France

28/04/2024: Endroit avec une Belle infra structure un dîner bon mais servi sans sel ni poivre pire sans pain une barmaid et une serveuse sans le sourire , avec un accueil sans chaleur qui nous a montrer notre table du doigt à l autre bout du bowling . Ces 2 personnes avaient l air épuisées à 19h 30 !!! Quel dommage dans un si bel endroit dont le patron fait l effort de rester ouvert en inter-saison et fin de saison . Allez les filles la vie n est pas si triste , d autant que vos clients ne l’oublions pas , sont en vacances !!! Courage !
12/03/2024: Une très belle expérience, le décor est sublime et alors que dire des plats, très belle cuisine raffinée et de qualité. Les entrées sont inventives et les plats délicieux . Le chef et les serveuses très sympathiques…nous allons y retourner durant notre séjour

Non applicable

Comment arriver au restaurant

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