Très belle soirée ! Accueil très original avec l’apéritif dans une pièce attenante et des fauteuils confortables ! Nous avons été invités à nous installer à table et le festival des saveurs a démarré !
Tout était bon ! Un menu immersion et un menu végétal pour moi ! C’était excellent à tous points de vue : présentations, mélanges de saveurs, découvertes. J’ai aussi apprécié que les serveurs mettent la main à la pâte pour apprêter les plats
Et bien sûr l’attention finale pour l’anniversaire de mon compagnon que j’avais signalé à la réservation : nous avons eu droit à un paquet dans lequel il y avait un délicieux gâteau basque que nous avons dégusté le lendemain
Merci à vous
Valbuchette
.
02 novembre 2024
10,0
Thank you very much for this great experience!
The dishes are excellent, thanks to the Chef for his passionate cooking, to the team for their attention and special mention to the birthday surprise at the end of the meal 😉
Plus de commentaires
dans Google
Harold Delabre
.
19 juillet 2024
10,0
Food was good, wine pairings were perfect.
Steve
.
12 juillet 2024
10,0
I expected a high level place, it far exceeded my expectations!
The setting is beautiful, modern, rock… the atmosphere is coherent and relaxed while remaining very classy.
The service is proud of what it offers, it’s obvious, it changes everything and it puts you in a good mood. A blatant success.
And the cuisine...it's original, beautiful, complex with consistency, variety and advanced mastery. Simply brilliant.
Obviously, 6 out of 5 stars! Looking forward to coming back
Plus de commentaires
dans Google
Dorian dB
.
02 juillet 2024
10,0
For my birthday, I wanted to find the service of a deserved star.
I got it.
An elaborate but compact menu which brings together all the dishes perfectly executed by the chefs.
We were welcomed and had an aperitif in the lounge which overlooked the castle.
The sommelier is someone who is extremely passionate and who explains in great detail the philosophy of served wine.
A must-have dish (for which I would be willing to travel from Belgium!) was the chef's pigeon.
Me, who doesn't like the basic pigeon, it was a 'rollercoaster' of flavor.
The pigeon was flambéed at the table and the sauce called XO served with it was a real delight.
I was able to leave with attention from the chef (delicious), a creation from the chef's region (Basque) which was highly appreciated.
I hope to return as soon as possible.
Plus de commentaires
dans Google
Luca Bultereys
.
26 juin 2024
10,0
A great experience all around. Ambiance, service and food combined to make a very memorable night.
Thomas
.
25 juin 2024
10,0
Exceptional meal for the rugby semi-final everything was perfect dishes service atmosphere
And to crown the victory evening of the UBB
Plus de commentaires
dans Google
Philippe Royer
.
25 juin 2024
10,0
A sensational experience, the signature menu is simply exquisite. We loved every dish without exception.
Plus de commentaires
dans Google
Emma Luwan
.
18 juin 2024
10,0
Restaurant calme et dans un cadre agréable. Plusieurs coin adapté aux dégustations.
Personnel accueillant et a l'écoute de nos envie.
Restaurant moderne avec une cuisine innovante avec un menu entier végétarien.
Plats préparer devant le client avec des produits frais et de bonne qualité.
Beaucoup de plats en quantité suffisante !
Restaurant engagé dans l'écologie.
I have no words, everything was so sumptuous... an exhilarating taste journey, exceptional service, a splendid setting... in short, thank you very much to the whole team and BRAVO!!
Plus de commentaires
dans Google
Charlotte L.
.
17 juin 2024
10,0