Japanese cuisine in the heart of Burgundy
Very good for the cuisine but a downside however concerning the lack of abundance of dishes...a little sparse!
Nice place, with a view, on a very large vegetable garden, everything must be organic, well-reasoned formula.
You have to book, I will go back yes.
Plus de commentaires
dans Google
Serge Corbay
.
25 juillet 2024
8,0
Amazing place! Would highly recommend!
Great hospitality and very attentive service. They made sure we had a memorable night. We learned French because they took the time to explain the dishes and ingredients in French slowly. Which we highly appreciated.
The menu was amazing, full of flavours, surprising combinations and varied. High quality products and lots of passion and love for what they do. For the wines they also have local surprising recommendations, quality wines even by the glass.
Great experience! Would definitely love to go back
Plus de commentaires
dans Google
Linda Koo
.
21 juillet 2024
10,0
An idyllic setting, incredible cuisine and a warm and accommodating welcome, I highly recommend!
Thank you for this moment, I can't wait to come back
Plus de commentaires
dans Google
0rphax (0rphax)
.
15 juillet 2024
10,0
What a joy to come across this restaurant by chance! It was simply excellent while remaining reasonably priced. It was midday time, we were on the road and we stopped to eat as the place looked good. What a surprise ! +/- unique menu but they offered a variation following my little intolerance concerns while offering delicious, tasty and high quality dishes. The place is very beautiful, simple and pleasant.
Plus de commentaires
dans Google
Yannick Yotreppe
.
15 juillet 2024
10,0
Le garde champêtre est devenu un passage obligé lors de la traversée de l'Aube pour nous rendre dans l'Yonne.
Son beau bâtiment entouré d'un jardin où les beaux légumes côtoient les fleurs et les simples ...
En montant les marches, le long de la terrasse, vos papilles se réveillent...
Vous poussez la porte et votre regard s'ilulumine.
Vous vous asseyez à une table accueillante, on vous présente le menu du jour (un vrai menu qui change tous les jours) et la carte des vins.
Vous y trouvez une courte liste avec des vins servis au verre : Champagne des Riceys, du vin blanc ou du rouge....
Un broc d'eau pétillante et vous pouvez choisir les plaisirs à venir 😎
Une mise en bouche fleurie, un pain maison au goût noisette, un tartare de veau, huîtres ou une tartelette des légumes du jardin, une petite souplette aux carottes aromatisée au café, un poisson ou un filet de volaille fumé maison, une assiette de fromages, un fromage fouetté aux cerises et pistaches et un expresso 😎
Vous repartez le cœur léger en pensant déjà à votre prochain passage...
Vous vous mettez à rêver et penser à ce même...
Était-ce seulement prestige de l’habit Qui lui donnait toujours ce martial acabit ?
L’uniforme kaki, le képi flamboyant, Regard observateur, œil vif et clairvoyant, Ce gardien de la paix, shérif original, Garant irréprochable de l’ordre communal, Arpentait Gyé sur Seine du matin jusqu’au soir, La cravache nouée à son ceinturon noir. Les gamins innocents que nous étions alors, Galopins enhardis ou chenapans retors, Le craignaient et fuyaient à sa vue derechef, Pour ne pas encourir les foudres de ce chef..
Luc P
.
13 juillet 2024
10,0
A magnificent setting, attentive service and light, elegant, surprising cuisine. Well done.
Plus de commentaires
dans Google
Albundy S
.
05 juillet 2024
10,0
Very good and clean tastes but delicious with fresh herbs and ingredients directly from the farm.
Highly recommended!
Plus de commentaires
dans Google
Chris Diakomanolis
.
05 juillet 2024
10,0
2nd visit to this exceptional place with great culinary progress. We took the menu for 48 euros which allowed us to discover quality in the preparation of the dishes and the service. Always well received. A huge vegetable garden. Well done to the team. Looking forward to coming back.
Plus de commentaires
dans Google
Sylvene T
.
30 juin 2024
10,0
An exceptional experience! Very nice concept which gives pride of place to vegetables from the adjoining garden. The dishes are prepared with finesse in a joyful marriage of French and Japanese cuisine.
We will come back with pleasure to discover how the menu changes with the seasons.
Plus de commentaires
dans Google
Laure-Elie Chénier-Moreau
.
27 juin 2024
10,0
Quand on fait une telle découverte, on a envie de la partager. Cet ancien dépôt ferroviaire est devenu un très bel endroit : ancien et chic.
La démarche est résolument saine avec son potager intégré au terrain : tout ce que vous mangerez est produit ici, y compris des pains fantastiques.
Le Chef japonais fait une cuisine fusion intelligente et gastronomique : on n’a pas faim en sortant de table, contrairement à d’autres bouges snob et sectaires.Tout est raffiné, goûteux, très bien épicé.
Une adresse étonnante !
Grincheux 02
.
12 mai 2024
10,0