We were 4 friends in the restaurant but we loved it. The music is a feast for the ears, the cuisine for the taste buds, the decor for the eyes. The colorful owners, like their restaurant, take great care. In short, we loved it and had a great time.
Plus de commentaires
dans Google
Sandrine Loup
.
16 septembre 2024
10,0
A gem of Tours with excellent dishes, an atypical, friendly place, what more can we say, we can’t wait to come back
Plus de commentaires
dans Google
jean luc berger
.
08 septembre 2024
10,0
We ate andouillette and pluma: both dishes were delicious. Very good atmosphere and the music is great!
Plus de commentaires
dans Google
Solenn Domblides
.
02 juillet 2024
10,0
Improbable and exceptional discovery
Thank you to Madame and Monsieur for welcoming us with kindness, simplicity and humanity. The quality of the products is excellent and the discovery of rare flavors! The atypical decor is an added bonus to everything else… don’t change anything! Go there without asking yourself any questions, it’s coolness ☺️☺️
Plus de commentaires
dans Google
Angel Pasquier
.
14 juin 2024
10,0
Atypical restaurant, at least for the decor, but the food is very good
Plus de commentaires
dans Google
ISABELLE GABILLAS
.
08 juin 2024
10,0
Atypical restaurant, unusual character, lover of the land, favors sublime local seasonal products with refined and traditional cuisine. A wonderful discovery, a restaurant that deserves to be known and recognized. THANKS.
Plus de commentaires
dans Google
Antonia Bajen
.
31 mai 2024
10,0
As they say “Everything is good in the pig”. This restaurant specializing only in pork is a real gem where the kindness of the owner is matched only by the quality of his cuisine. The originality of the decor, 60s style, the variety of dishes offered, the freshness of the products and the good nature of the managers deserve that we stop there and that we will definitely come back.... Everything is perfect, so why deprive yourself of it!
Plus de commentaires
dans Google
Laurence Vouret
.
01 mai 2024
10,0
Belle pépite découverte lors d'un stop à Tours.
Deux gérants sympatiques et généreux. On comprend vite qu'ils aiment leur métier, après 27 ans d'ouverture, on ressent encore cette passion jusqu'aux assiettes. Merci d'exister!
La musique, la déco, le thème, tout est chouette. On sait ce qu'on va manger en y entrant et on adore. Nous avons partagé un très bon moment en famille avec les enfants qui se sont régalés.
car0lyne84
.
17 avril 2024
8,0
Belle découverte !
Nous avons passé un très bon moment , la cuisine ( tout est bon dans le cochon prend tout son sens dans ce restaurant ) et le service est très sympathique . C’est certain nous reviendrons avec plaisir
Karine CB
.
04 avril 2024
10,0