A great first experience in this restaurant, the place is very beautiful combining class and sobriety, the chef's cuisine is fine, full of delicacy, the flavors original and inventive. We haven't eaten so well in several years...
We will come back very soon throughout the seasons to follow the evolution of the menu
Plus de commentaires
dans Google
SANDY DY
.
28 septembre 2024
10,0
Very nice experience Originality, The dishes are great, great discoveries The owners are super friendly to repeat
Plus de commentaires
dans Google
milande remi
.
07 septembre 2024
10,0
A sublime taste journey!
The Artist and the Chef have just taken over the restaurant La Fontaine. What a success! The cuisine tells the story of their beautiful travels, while drawing inspiration from very good local products. The setting is picturesque, inviting tranquility. It's just perfect.
There were two of us, we took two travel menus. The flavors are precise, and tickle our taste buds, the combinations are original and work very well. The lamb tataki with ginger, the cockle cappuccino, the star anise sea bass, it’s impossible to list them all, but everything is absolutely delicious. Special mention to the desserts, to die for, and which you won't find anywhere else: the avocado mille-feuille with nougat is a find and the panna cotta with roasted figs sweetens our taste buds in a lovely way.
The service team is smiling and efficient, the Artist is in his place, twirling between the tables to comment on their creations. Add to all this a well-stocked and more than reasonable wine list, with wines for all palates and budgets.
We ate very, very well, but we are as light as a feather. In short, THE ideal evening. This is paradise.
Plus de commentaires
dans Google
Eric BOULOT
.
31 août 2024
10,0
L’Artiste et le Cuisinier viennent de reprendre le restaurant La Fontaine. Quelle réussite ! La cuisine raconte leurs beaux voyages, tout en s’inspirant de très bons produits locaux. Le cadre est pittoresque, invite à la tranquillité. C’est juste parfait.
Nous étions deux, avons pris deux menus Voyage. Les saveurs sont précises, et chatouillent nos papilles, les mariages sont originaux et fonctionnent très bien. Le tataki d’agneau au gingembre, le cappuccino de coques, le bar à la badiane, impossible de les citer tous, mais tout est absolument délicieux. Mention spéciale aux desserts, à tomber par terre, et que vous ne trouverez nulle part ailleurs : le mille-feuille d’avocats au nougat est une trouvaille et la Panna cotta aux figues rôties nous sucre le bec de jolie manière.
L’équipe de service est souriante et efficace, l’Artiste est à sa place, virevolte entre les tables pour nous commenter leurs créations. Rajoutez à tout cela une carte des vins bien fournie et plus que raisonnable, avec des crus pour tous les palais et toutes les bourses.
Nous avons très très bien mangé, mais nous sommes légers comme une plume. En bref, LA soirée idéale. Ici, c’est le paradis.
eboulot
.
31 août 2024
10,0
Very good table. Pleasant setting on the terrace. Dinner with friends in August.
Plus de commentaires
dans Google
Jérôme Combe
.
27 août 2024
10,0
Very nice kitchen. Original and excellent dishes. Nice selection of wines too. Very pleasant welcome and service!
Plus de commentaires
dans Google
Superbe adresse ! Nous avons manger à la fontaine sur les conseils de TripAdvisor. Tout était parfait du début à la fin, de la cuisine au service. Nos préférences : nems de canard, tartare dorade fruits rouges et les desserts pana cota à la pastèque et mille feuilles avocat/nougat. A faire sans hésiter !
Gilles
.
16 août 2024
10,0
We had a great evening!! Magnificent setting, all the caring team and the chef's succulent cuisine. Great discovery.
Plus de commentaires
dans Google
Emmanuelle Seiller
.
16 août 2024
10,0
The terrace is a delight and the food is good. The only problem is that it took them an hour to take our order. But then everything was perfect. The duck nems were a bit greasy.
Plus de commentaires
dans Google
Sandrine Dourdan
.
14 août 2024
8,0
A very nice discovery!
It had been a long time since we had awakened our taste buds in this way, and we really enjoyed it. Quality and beauty on the plate. An original menu and a menu that works with half starters and half desserts: what could be better to satisfy our curiosity and the desire to taste everything?!
Plus de commentaires
dans Google
Delphine Degove
.
13 août 2024
10,0