I was only there for lunch, a beautiful location! 3 star menu plus one, the green one!! Well deserved!!!
Plus de commentaires
dans Google
bina fortunato
.
04 décembre 2024
10,0
A slightly disappointing experience. I am embarrassed to leave such an opinion because the technical mastery was there from the beginning to the end of the meal. But ! No indulgence, if you are not a fan of fish, save your money because the restaurant only works with local products. It is to their credit but no noble products on our plates (for a menu at €265 I appreciate some seafood, lobster or truffle and other noble seasonal mushrooms). None of that here, button mushrooms, vegetables from the garden and fish from the lake… not a single starch on the plate either, a real lack of indulgence. Even at dessert time we had a non-sweet dish.
The phrase that guided our tasting: original flavors and very technical dishes but no pleasure in the mouth. Really strong disappointment, fortunately my staff was very caring and attentive, thank you to them.
Plus de commentaires
dans Google
Eugénie
.
24 novembre 2024
6,0
A unique and unforgettable moment. Local products are sublimated and give an exceptional flavor.
The staff is very attentive and they know the plates perfectly to explain to you how each dish was prepared.
We will come back to taste the future menu without hesitation.
Thanks to the chefs for this moment.
Plus de commentaires
dans Google
Nicolas Bourreau
.
24 novembre 2024
10,0
A memorable experience. All the employees were very welcoming. The food was exquisite, without any faults. The atmosphere was elegant and sober. I was impressed as soon as I walked in. The prices were reasonable, and I will definitely come back.
Plus de commentaires
dans Google
Asnapus Nitram
.
16 novembre 2024
10,0
Perfect, wonderful establishment with attentive staff🙏🏻☺️
Plus de commentaires
dans Google
Steve Cataldo
.
15 novembre 2024
10,0
Avoir une cuisine végétale et lacustre (et en circuit court) réduit énormément les produits avec lesquels le Chef élabore ses menus. Et pourtant! Le challenge est largement réussi. Rien de surprenant qu’on soit dans l’excellence avec les trois étoiles Michelin. Le dessert qui était à la Chicorée n’était pas assez sucrée mais cela n’est qu’une question de goût. Le cadre agrémente vraiment le moment. La salle est absolument magnifique!
Note: Dommage que l’hôtel avec des chambres magnifiques et chaleureuses ne soit pas à la hauteur du restaurant, le petit-déjeuner est catastrophique 😳.
Exceptional! A delight and a memorable on-site experience!
Plus de commentaires
dans Google
Anthony Mascali
.
18 août 2024
10,0
A half-hearted experience with exceptional plates, one around the mushroom and one around the willow, a tribute to fennel which is also very interesting. Subsequently, a frustration with divine crayfish unfortunately masked by a very strong bisque which covered the entire dish and masked the taste of the crayfish (maybe a bit and the rest at discretion would have been preferable.).
The dessert is in my opinion well below the rest and the level of a 3*.
Very interesting food and juice pairing.
Very good service!
Is a good restaurant yes, is it a 3* Marked for my part no. But we will remember 3 beautiful plates ☺️
Plus de commentaires
dans Google
Julien Perello
.
16 août 2024
8,0
In 9 stages, this culinary journey, plant and lake, is a pure marvel: refined, authentic, surprising, magnificent, delicate, sensory,… The elements of language are sorely lacking for me.
The service is discreet, efficient, and friendly.
The food and wine pairing boldly accompanies this ballet.
Thank you to the whole team for this great discovery
Plus de commentaires
dans Google
Isabelle Blanchard
.
15 août 2024
10,0
Une rencontre incroyable entre la cuisine du lac ..et le végétale..une émotion particulière nous envahit quand nous entrons en salle ..les deux marronniers taillés en plateau majestueux ..une sensation de voyage entre l Asie ..une place de village a la Pagnol et la montagne alpine ..un service décontracté mais très professionnel une équipe soudée et compétente..côté cuisine un menu « plein d envies » ultra maitrisé une justesse dans les associations crus et cuits (champignons et fenouils) une cuisson des poisson exceptionnels..Fera brochet écrevisses..une technicité incroyable des sauces et réduction et surtout une approche du vegetal réfléchi et technique ..du jardin a l assiette..merci pour ce moment qui restera longtemps en mémoire..et qui me donne envie de faire l éloge de nos produits de nos producteurs et de nos cuisiniers..un mini bémol sur le dessert qui reste trop sage.. et pas dans l excellence du repas .. bravo cependant pour le jardin en arrière du restaurant en pente ou aromates ,aromatique ,légumes ,plantes mellifères et fleurs sont source d inspiration du chef..
Guillaume P
.
07 juillet 2024
10,0