A pleasure in this old school brasserie
Plus de commentaires
dans Google
Philippe Pierrisnard
.
02 septembre 2024
10,0
Excellent meal. A downside on the service, not all but especially one waitress in particular whom we found quite haughty bordering on nonchalance, we have not been treated like this in much better restaurants, the Jules Verne at the Eiffel Tower For example. Hoping it was just an impression….
We will still come back because the meal was good and the rest of the servers were very professional.
Plus de commentaires
dans Google
Maxence azieau
.
31 août 2024
6,0
Very nice establishment in Neuilly sur Seine.
Very satisfied with my meal for a reasonable price.
Welcoming and very friendly staff.
Few customers during my visit but it was a Sunday and during the holidays so...
I will return there very happily.
I recommend the specialty namely lamb
Very tasty.
Plus de commentaires
dans Google
michel richez
.
30 août 2024
10,0
I visit at least once whenever I am in Paris. Over many years years this restaurant has maintained the highest standards of hospitality and food that makes a journey to Neuilly sur Seine a definite must.
Plus de commentaires
dans Google
Peter Elson
.
29 août 2024
10,0
Very nice experience at Sébillon, great welcome, top team and excellent meal. I recommend with family, friends or even alone!
Plus de commentaires
dans Google
Justine Bertoldi
.
25 août 2024
10,0
Wonderful service and atmosphere. Meat cooked to perfection. Great value. Highly recommended. True classic.
Plus de commentaires
dans Google
Iva Pelaic
.
25 août 2024
10,0
The service was exceptional. The setting is beautiful, it shows in the photos and the food was delicious. We tested 2 starters: asparagus and sea bream tartar: both were very good. The leg of lamb was exceptional, you can have the cooking you want. There is a children's menu that my daughter had: fillet of sea bream, fries, drink and dessert for €10, the fish was very good and frankly it is one of the best children's menus I have seen
Plus de commentaires
dans Google
Soufiane Hassioune
.
22 août 2024
10,0
A truly delicious family moment. Moment of sharing around a delicious leg of lamb. A sick treat.
The service is also top notch. Our waitress was charming, smiling and took care of us. And honestly it makes for a sublime evening.
Thank you for this moment of sharing. We will definitely come back. 5 stars for your establishment.
Small downside despite everything... We were not told that valet parking cost 15 euros. And the valet was not friendly... It's a shame because the rest of the evening was incredible. Really.
Plus de commentaires
dans Google
Laurence P.
.
20 août 2024
10,0
Cette belle brasserie créée en 1914 est un peu à l'écart du circuit touristique car elle se trouve à Neuilly, tout près de la Porte Maillot. C'est un lieu superbe qui a gardé son décor d'origine. L'accueil est très sympathique et une personne très souriante vous accompagne à votre table ! Le plat emblématique de cette brasserie est le gigot d'agneau allaiton qui est découpé devant les convives. Vous pouvez choisir les moreceaux qui conviennent le mieux à votre goût en terme de cuisson, rosé ou bein cuit.
Le gigot est servi classiquement avec des haricots lingots à la fois fermes et fondants mais vous pouvez demander une autre garniture. Ce gigot est tout simplement exceptionnel, tant par sa cuisson que par son goût !
Le filet de daurade, sauce vierge et fricassée de légumes verts est aussi très bien cuit et la garniture de légumes se marie parfaitement avec la daurade.
La carte des desserts propose les grands classiques de brasserie et ils sont aussi très bien réalisés.
Dans cette brasserie, on sait ce que service veut dire et les serveurs sont sympathiques, souriants et efficaces ! Beaucoup de brasseries parisiennes devraient y prendre des cours d'accueil et de service !
Côté portefeuille, la qualité à un prix mais cela reste raisonnable avec une addition moyenne de 50€ pour un plat, un dessert et une très bonne bouteille de vin.
Pour passer un très bon moment autour d'un excellent gigot ou autre plat de brasserie, n'hésitez pas à réserver chez Sébillon.
Jean M
.
02 mai 2024
10,0
Mancavo da un ventennio in questo ristorante e ritornare è stata una riscoperta.
Imperdibile il gigot d'agneau con i fagioli che può essere mangiato all'infinito.
Ottimo tutil resto è conto basso per il tono del locale e per la qualità offerta.
Vale una visita.
Davide Ianniiello
.
10 mars 2024
10,0