Very good birthday lunch
Professional service with a touch of humor
Very good advice for food and wine pairing
Beautiful, well-crafted products
Perfect cooking of pearly cod and pink lamb
I recommend without hesitation
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Sophie Blanchetiere
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28 juillet 2024
10,0
The Bib Gourmand of this restaurant is well deserved for this establishment worthy of a Michelin star which honors cuisine that is as creative as it is tasty.
A big congratulations to Aurélie and Cyril at the reception in the dining room, to Gaëtan in the kitchen and to the entire team of this restaurant which lives up to its name very well.
The room is bathed in light and the tables are spaced apart, which contributes to the calm of the place.
The flavor combinations are as successful as they are unexpected, the cook having the art of magnifying seemingly simple foods by pairing them with meats or fish cooked to perfection.
As for desserts, you will discover them for yourself but the memory of a certain floating strawberry island will stay with us for a long time.
This is the third time we have dined at Bon Accueil and it is undoubtedly only the beginning of a long series of gastronomic stops in Juvigny-sous-Andaine.
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Etienne KRIEGER
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25 juin 2024
10,0
Perfect from welcome to dessert if you are looking for an excellent table you are in the right place.
Everything was perfect, thank you to your team for this delicious meal served with kindness and a smile.
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Luce Luce
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23 juin 2024
10,0
Le Bib Gourmand de ce restaurant est amplement mérité pour cet établissement digne d’une étoile au Michelin qui honorerait une cuisine aussi créative que savoureuse.
Un grand bravo à Aurélie et Cyril à l’accueil en salle, à Gaëtan en cuisine et à l’ensemble de l’équipe de ce restaurant qui porte fort bien son nom.
La salle est nimbée de lumière et les tables sont espacées ce qui contribue au calme du lieu.
Les associations de saveurs sont aussi réussies qu’inattendue, le cuisinier ayant l’art de magnifier des aliments en apparence simples en les mariant avec des viandes ou des poissons cuisinés à la perfection.
Quant aux desserts, vous les découvrirez par vous-même mais le souvenir d’une certaine île flottante aux fraises nous accompagnera longtemps.
C’est la troisième fois que nous dînons au Bon Accueil et ce n’est sans doute que le début d’une longue série d’étapes gastronomiques à Juvigny-sous-Andaine.
Ulysse_78
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22 juin 2024
10,0
We are delighted with our visit last weekend
The welcome is warm, almost family-like.
The decor of the restaurant is sober and very tasteful.
As for the cuisine, let's not talk about it. Our taste buds still remember it.
We have already come to discover your cuisine worthy of a starred chef. And we made your establishment known to our cousins who came away delighted
Well done and see you soon
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Marie christine Coutura
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04 juin 2024
10,0
A perfect taste experience, very well received, friendly service.
We will definitely come back when we are in Normandy.
We recommend this restaurant with our eyes closed
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Petite fleur
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03 juin 2024
10,0
Quiet hotel, very welcoming owner.
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Serge Lambert
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14 mai 2024
8,0
Discovered by chance, we had lunch there. A real and pleasant taste surprise and a perfect welcome! We will gladly come back.
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Corinne Galdéano
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12 mai 2024
10,0
A very good time accompanied by the discovery of an original flavor blend
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NANDO COELHO
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10 mai 2024
10,0
Dîner en amoureux, repas en plusieurs séquences, toutes très bien maîtrisées. Pour moi, à la hauteur d'un restaurant étoilé. Produits de saisons, service efficace, la patronne un brin stressée mais le chef de rang plus détendu, utilisant un peu d'humour pour mettre tout le monde à l'aise.
Bon acceuil par téléphone, un peu moins à l'arrivée, ou on nous reproche l'heure et on nous exolique en premier que la cuisine va fermer, mais experience bien rattrapée par la suite. Nous sommes partis ravis.
Francois Charle... S
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01 mai 2024
10,0