D'emblée c'est le genre de " restau" qui m'agace. Le parti- pris " bistrot cantine" table en formica sans nappe, menu à l'ardoise, serveurs au look poulbot...bof. Le snobisme du faussement simple .
Pas un grand choix, mais c'est plutôt bon signe.
ET...C'est très bon ! Et frais, cuisiné maison manifestement. Mention spéciale au St Pierre fenouil ( et pourtant en principe je déteste le fenouil) et à la Pavlova fruits rouges .. à tomber, vraiment !
Service efficace et sympa. Bémols : c'est tout de même assez cher pour ce genre d'établissement et avis aux gros mangeurs : les portions ne sont pas énormes. Pour moi c'était parfait, mais our d'autres c'est peut-être un peu juste.
chris2956
.
08 août 2024
8,0
The food is very good, the food is fresh and of good quality, the welcome is warm and the place is very nice.
I recommend ! French cuisine but original
Plus de commentaires
dans Google
Angele Gourvest
.
21 juillet 2024
10,0
I'm not a fan of tartare and I've only tried it twice.
Today, the visual of this tartare as well as the chef's joy made me want to try it in my loved one's dish. One swipe of the fork was enough to make me succumb to a plate after my meal to end with an extraordinary experience.
As soon as we taste it, a vegetal feeling of fresh green grass invades us.
The delicate chew with a silky taste and initially enhanced by the sweet side of the apple with a floating scent of smoke.
Secondly, a retro feeling in the nose once again provides a new olfactory sensation of the smokiness of a cooked ham which reinforces the name of the dish.
Moreover, this ham combined with fried capers gives the perfect seasoning to the dish but also a joyful and crunchy side which punctuates the bite in a grandiose way, thus continuously calling our fork to immerse itself again in this delicate dish. continuously.
Our entire dinner reflected this dish. I can only share with you my desire to come back and enjoy a meal at Globule rouge again and share a great time in the company of its chef and his team!
Plus de commentaires
dans Google
Fabrice BOURGAIN
.
13 juillet 2024
10,0
Je ne suis pas amateur de tartare et je n’ai qu’à deux reprises tenté d’en goûter.
Aujourd’hui, le visuel de ce tartare ainsi que la joie du chef m ont donner l’envie de le tester dans le plat de ma bien aimé. Un coup de fourchette a suffit à me faire succomber une assiette après mon repas pour terminer sur une expérience extraordinaire.
Dès la mise en bouche, un ressenti végétale d’herbe fraiche verte nous envahi.
La Mâche délicate au Goût soyeux et dans un premiers temps relevé par le côté sucré de la pomme aux effluve flottante de fumé.
Dans un second temps, un ressenti en rétro dans le nez procure à nouveau une nouvelle sensation olfactive sur le fumé d’un jambon cuit qui vient conforter l’appellation du plat.
Par ailleurs ce jambon combiné au câpres frits confère à pas fois, l’assaisonnement parfait au plat mais également un côté joyeux et croquant qui ponctue de manière grandiose la bouché appelant ainsi de manière continue notre fourchette à se plonger à nouveau dans ce plat si delicat de manière continue.
L’ensemble de notre dîner a été à l’image de ce plat. Je ne peux que vous partager mon envie de revenir déguster à nouveau un repas au Globule rouge et partager de très bons moments en compagnie de son chef et son équipe !
Fabrice B
.
12 juillet 2024
10,0
Delicious dish but disappointed with the starter and dessert.
The accompanying bread is also excellent. Atmosphere and friendly service!
Plus de commentaires
dans Google
Evan Guélard
.
10 juillet 2024
8,0
A kitchen full of surprises! Congratulations to this very talented and imaginative young brigade. A beef tartare with an unforgettable taste, a mackerel in flames, a treat... Until this Chocolate/Eggplant dessert, a real little marvel
Plus de commentaires
dans Google
gwennael guillen
.
06 juillet 2024
8,0
Very nice discovery
Meal full of very original flavors
A wonderful journey for the taste buds
Very nice team
Plus de commentaires
dans Google
Karine LEHMANN
.
04 juillet 2024
10,0
Warm restaurant to enjoy delicious and high quality dishes. The cooks give pride of place to fresh products which they enhance, an artist's work! The wine list is non-existent, we trust the waitress, but we are not disappointed with their good natural wines. My small disappointment was the choice of desserts, the day I went there, I felt that it was not their strong point.
Plus de commentaires
dans Google
Wisapa
.
03 juillet 2024
8,0
A big congratulations to the chef, as well as his team!
Superb taste discoveries at each stage of the meal. The dishes are to be tasted, each ingredient is a surprise for the taste buds.
Thank you for this beautiful journey and good luck to you!!!
Plus de commentaires
dans Google
Maiau
.
28 juin 2024
10,0
Average vegetarian dishes. The meat and its delicious mushroom accompaniment. Quite good desserts. But be careful, we were not satisfied at all. The quantity is really insufficient. And I didn't appreciate that restaurant vouchers were not accepted at dinner. Quite salty note.
Plus de commentaires
dans Google
anne-sophie Kummer
.
23 juin 2024
6,0