La Patisserie Cyril Lignac sur Paris

8,7

Basé sur 1 563 avis trouvés sur 2 webs


9.7
8.7
9.7
9.7

tendance

454
De 14 049
à Paris
33
De 1 048
de cuisine Autres cuisines à Paris

Note et avis

Au fil du temps, la pâtisserie de Cyril Lignac a perdu de sa superbe. Très peu de nouveautés chaque saison et celles qui sont présentées ne sont pas au niveau. L entremet abricot à peu d intérêt que ce soit en terme de goût et de texture. De même, le gâteau à la pistache à un visuel très prometteur mais laisse un vide après la dégustation. Certes, il y a un goût de pistache au cœur mais l ensemble et l harmonie n y est pas. Enfin l entremet chocolat, praliné n est pas digne d être vendu chez Cyril Lignac….en manque cruel d inspiration ? Enfin dernier point, parlons des textures. C est des pâtisseries pour personnes édentées que vous proposez ? Je cherche encore le croquant, la surprise, le jeu des textures …. Vous pourrez me dire qu après tant d années il est difficile de se renouveler mais prenez donc conseil sur Michalak qui s en sort haut la main en sortant de sa zone de confort et en proposant à chaque saison des pâtisseries surprenantes et délicieuses. Allez courage Cyril, nous avons confiance en votre talent ! Bref, beaucoup de déception dans mon avis mais cela fait plusieurs fois que je suis déçue
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
05 mai 2024
6,0
Bravo Cyril Lignac pour votre new gâteau , un délice , le service est resté agréable et courtois , merci à toute l’équipe .
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
05 avril 2024
10,0
Good bakery, the pastries are really delicious! Prices remain more expensive than a traditional bakery
Plus de commentaires
dans Google
.
01 avril 2024
8,0
The cookie is good. Very crispy and soft. But moderately fond of caramel chips. The caramel is excellent but I find (personal opinion) that it makes too many nuggets.
Plus de commentaires
dans Google
.
11 mars 2024
8,0
Mixed experience for the pastries of this establishment. Attracted by the reputation of the brand, we wanted to taste, on several occasions, the products offered (Christmas logs, Valentine's Day cakes in particular). Each time, a disappointment in terms of tastes and textures. The equinox, black forest, chestnut and chocolate praline logs (at €7 each, so rather expensive) were bland, without chew, in short nothing exceptional, some small local pastry chefs doing much better! As for Valentine's Day products, same comments, Valentin lacks chewiness and crunch, the tastes are a little bland and the visual is not neat at all. The equinox is blatantly lacking in taste, whether vanilla or speculoos. The only positive point, the marshmallow heart, although nothing exceptional either, especially considering the price (around ten euros). The store staff could benefit from being a little more friendly and presenting the products ordered before giving them (we have no visual of the product before opening the box ourselves to check). In short, a very disappointing set for Cyril Lignac, with an extremely careful presentation of the store which does not fully reflect the quality of the products.
Plus de commentaires
dans Google
.
27 février 2024
6,0
A very warm welcome and quality pastries.
Plus de commentaires
dans Google
.
27 février 2024
10,0
For Valentine's Day, and for a first I wanted a pastry from Cyril. I took a duo heart for 2, and I'm a fan of Paris Brest, I had already tasted that of P. Conticini, so I fell for it. To each its own, I found crunchy, light cream. Nothing to say, When it comes to the heart to share a little gem, with taste and lightness. I will go back there
Plus de commentaires
dans Google
.
19 février 2024
10,0
A little disappointed by the choice of cakes But I had spent the evening before closing...
Plus de commentaires
dans Google
.
19 février 2024
8,0

Restaurants similaires à Paris

8,7
137
Avis
8,7
110
Avis

Le Monaco

11/09/2024: 2nd visit this afternoon after a first visit in May and it’s even better! So I added a star for the quality of the cuisine. The starter (thin slices of beetroot & fresh cheese) and the dessert (lemon panacotta with red fruits and warm shortbread) in particular were sublime. And always very well received. A decidedly very successful rehabilitation!
10/09/2024: I fell in love with this dessert: figs poached in wine, port and thyme! A marvel…. Chef… I come regularly for my coffee… please I want the recipe! Restaurant with simple and neat decor, zen atmosphere and smiles from the team and the dishes are all as beautiful as they are good!

Comment arriver au restaurant

Su navegador no esta funcionalidad