What a lovely dinner experience. The restaurant was fully booked but the staff managed to take care of each table without any delays. We went for the "surprise" tasting menu and it was perfect.
Highly recommend it as a special treat.
Plus de commentaires
dans Google
Frida Nguyen
.
21 septembre 2024
10,0
Excellent cuisine. The team takes great care.
Plus de commentaires
dans Google
Carreras Angel
.
20 septembre 2024
10,0
A superb experience with a perfect welcome and service. It was truly spectacular, whether in the tastes, the smells or in the quality of the service or the dishes offered and the products.
A very good memory that will remain engraved in my mind. Thank you for everything for the welcome and for your kindness and the service to the whole team to the young waiter who are not only pleasant, polite but also very friendly and explain the dishes well.
They also kindly welcomed us with our dog and just for that and the attention paid, it shows that they are beautiful people. Great setting too, I wish I could give 6 stars.
Oh and great value for money, spectacular.
Plus de commentaires
dans Google
Vincenzo Di Tarverni
.
18 septembre 2024
10,0
The place where we have eaten the best on our vacation in the south of France.
It was also the highest bill (we don't usually spend +€50 per person) but the quality and originality of the dishes justified it. Furthermore, in the area you are not going to be able to lower more than 10 euros per diner to eat something decent, so I consider the price to be quite good.
The menu is really creative and also delicious. The waiters, who speak several languages, know how to guide the diner between the different menu options, the off-menu dishes and the wine list.
The salmon with passion fruit hummus and the ballotina with lime emulsion and candied tomatoes are impressive, although it is difficult to highlight one dish above the others.
All very good.
Plus de commentaires
dans Google
jsgc
.
17 septembre 2024
10,0
Magnificent table, chef present and with an eye on everything, local and creative meal, the chef is adorable and attentive, we will come back and recommend with our eyes closed!!
We were at a table in the kitchen as close as possible to the team, everything is organized and everyone knows what they have to do and the chef is watching.
Plus de commentaires
dans Google
GWENAELLE BELLEC
.
14 septembre 2024
10,0
We had a wonderful taste experience in the heart of chef Sébastien Gravé’s brigade. Lunch in the kitchen was a succession of flavors, textures and discoveries from appetizer to dessert. We will come back to share this discovery with family and friends.
Plus de commentaires
dans Google
Dorothée ARMENGOU
.
14 septembre 2024
10,0
Excellent restaurant. Refined cuisine, pleasant welcome. I recommend
Plus de commentaires
dans Google
Olivier Nieudan
.
14 septembre 2024
10,0
This restaurant is a discovery for a Norman passing through the Basque country.
Everything was delicious, impeccable service and the price was more than fair for the quality.
I highly recommend
Plus de commentaires
dans Google
Vincent Gores
.
12 septembre 2024
10,0
Le décontracté chic trop désinvolte.
Pour cette dégustation pour 2 à 204€, nous sommes de retour à cette table après un très agréable souvenir de dîner un an plus tôt et un merveilleux réveillon quelques années auparavant. Des amis nous ont offert un bon cadeau pour profiter du menu dégustation : l’erreur à ne pas commettre. La bonne attention est là, accueil sympathique, explication rapide, de l’humour et du dynamisme autour de nous. Puis la mise en bouche, efficace, raffinée avec l’éternel sablé revisité. La suite, enchaînée allegro (1h20 à table top chrono pour 6 plats et le café) sera un enchaînement de déceptions. Les plats sont réduits au minimum, sans intérêt dans leur présentation minimale, parfois brouillon. Une fève coco là, une émulsion brune ici, un peu de vert sous le trait de balsamique. La bouchée de ceci, le tataki de cela. Une boulette truc. Rien qui puisse ressembler à un vrai plat. Rien de surprenant, de beau, de magnifique. Rien de mauvais non plus évidemment. De plat en plat nous espérons la prochaine assiette et la bonne surprise pour faire disparaître l’impression de passer à côté de la véritable cuisine du chef. S’enchaînent aussi les vins, un champagne un poil éventé et sans fraîcheur, un vin de l’Herault à oublier, un côte de Bourg de brasserie, une « surprise » de Maydie détestable tant ce vin de liqueur gâche le beau dessert signature au chocolat à force d’être la surprise épaisse qui ne surprend plus personne. Gardons cette coupelle, bande annonce, version réduite du fameux dessert du chef en mémoire pour ne pas quitter les lieux fâchés en avalant le café, abandonnant le mini financier vert et sec sur la table. Comme une envie d’en finir. Oublier vite et revenir. Retrouver les plats, les vrais, de cette belle table bayonnaise qui doit prendre garde de ne pas s’oublier en se la jouant facile.
OttoRo
.
13 août 2024
6,0
Excellente table située au bord des quai de la Nive avec un service jeune et sympathique. Très bon choix de menus avec une délicieuse cuisine Basque. Mon entrée, de la morue de Bilbao avec un accra au chorizo était un régal. Même chose pour le porc Ibérique qui suivit. Le dessert à base de chocolat de Bayonne évidemment était peu être un peu trop copieux à mon goût mais néanmoins délicieux lui aussi. Belle carte des vins de la région.
Fabrice V
.
11 août 2024
10,0