⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
There is the earth, the stars and Lionel 😘
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Moune rama
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01 octobre 2024
10,0
It has been a fantastic culinary experience! The chef surprises with exquisite dishes where you will find absolutely brutal flavors and textures.
The service, the attention and the place are excellent.
It is definitely highly recommended.
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Nuria Segués Daina
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28 septembre 2024
10,0
Stop making good dishes, I can't come every week
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Charles Sabatier
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04 septembre 2024
10,0
If you are looking for a place with very refined cuisine, with numerous culinary tests, as there is a wide variety of tastes depending on the dishes offered, do not hesitate, go there with complete confidence. You will appreciate the simplicity of the chef in his cooking. The service is impeccable, we appreciated the young oenologist and all her explanations.
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François Saffon
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01 septembre 2024
10,0
If I could give 6 ⭐️ I would have…
What a CRAZY experience... it's just INCREDIBLE... the presentation, the chef's imagination, the place, the staff in short... we'll be back very quickly... I'll let the photos speak for themselves... THANK YOU TO THE WHOLE TEAM!
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Ili Yo
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29 août 2024
10,0
Yet another visit...
The exceptional menu is exceptional
Pleasant and attentive service
We enjoyed meeting the Chef in his kitchen
Satisfied and always delighted Lyon residents
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Jean-jacques Charmes
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28 août 2024
10,0
Everything is good: dishes, service, timing.
We took the exceptional menu to our great pleasure.
To discover without delay!
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Catherine Genevey
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21 août 2024
10,0
Our first visit to La Table Saint Crescent in Narbonne — how did it take us so long? A Michelin 2* restaurant in a building that dates to the 7th century. Dishes were a delight, service was friendly and impeccable. As a special treat, each table was invited into the kitchen to meet chef Lionel Giraud.
Feast your eyes on a few of the marvels.
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Margaret Graff (Audace)
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19 août 2024
10,0
Our first visit to La Table Saint Crescent in Narbonne — how did it take us so long? A Michelin 2* restaurant in a building that dates to the 7th century. Dishes were a delight, service was friendly and impeccable. As a special treat, each table was invited into the kitchen to meet chef Lionel Giraud.
Feast your eyes on a few of the marvels.
audace11
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19 août 2024
10,0
Venu en famille à 3 générations, notre passage à la table de Saint Crescent pour déguster le menu promenade à été impeccable.
Cuisine raffinée combinant à merveille les qualités visuelles, gustatives et techniques du chef a des produits locaux de grande qualité et sélectionnés avec soin.
Le plat le plus simple en apparence (la demi olive de Luques) vallait à elle seule le détour gustatif tant elle m'a surprise une fois en bouche. Tout le reste était à l'avenant et notamment la bouchée aux anchois qui devrait réconcilier la majorité sur ce produit rarement à la carte de grands restaurants.
Outre les plats, le personnel de salle était charmant, attentionné et j'ai particulièrement apprécié ce subtil équilibre entre respect du standing et des tradition d'un établissement 2 étoiles et approche 'sans chichi' permettant de profiter du repas dans une ambiance presque familiale.
Note particulière également pour la sommelière et 'sobrelière' qui nous a enchanté par son choix de vin locaux bio particulièrement réussi (dont la cuvée 'le ruisseau' mis en bouteille par le chef qui est une merveille) et une version sans alcool avec des combinaisons de jus, thés et autres mélanges qui n'avaient pas à rougir à côté des versions alcoolisées.
Bref une découverte magnifique !
Nicolas B
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09 août 2024
10,0