Ate an incredibly good lunch, chicken with polenta. The chicken was a bit dry, otherwise everything was perfect!
Plus de commentaires
dans Google
Louise
.
27 août 2024
8,0
Amazing food and sweet staff. The best meal I’ve had of any restaurant during my Italian and French tour
Plus de commentaires
dans Google
Adriana M
.
25 août 2024
10,0
Excellent ! Very good cuisine with fresh produce, which is good. Very pleasant little restaurant with lovely staff and a great chef!
I recommend it to everyone, but you have to make a reservation because we almost missed it as they were full. We will come back very quickly 👏🏼
Plus de commentaires
dans Google
Eric Lejeune
.
25 août 2024
10,0
Food was good... nothing special. Service not so good.
Plus de commentaires
dans Google
Madalina Alexa
.
24 août 2024
8,0
Very well received, at the exit of the Provençal market, for a drink or to eat, a plancha or an elaborate dish, the menu is varied and the cuisine is meticulous. Well done to the chef & his team 😎
Plus de commentaires
dans Google
Steve
.
22 août 2024
10,0
Very nice place near the ramparts
Friendly atmosphere, homemade and refined cuisine
Friendly staff
I highly recommend.
Plus de commentaires
dans Google
veronique ragot
.
17 août 2024
10,0
Divine! We went to this restaurant by chance, and we were not disappointed! It was absolutely excellent, small menu, everything is homemade with fresh produce, even the desserts are delicious. Plus the staff are adorable. I will come back soon!
Plus de commentaires
dans Google
Danielle Dubois
.
17 août 2024
10,0
Vi var 12 personer, de ordnet langbord inne til oss. Service var fantastisk. Først spiste vi plater med skinker og ost. Så middag. Ravioli med trøffel, den var helt fantastisk. De andre spiste, sea bream, kylling med polenta, salat med blekksprut, hamburger…
Noen orket dessert 😁 sitron terte var meget godt.
Kan absolutt anbefale dette stedet.
Jeanette M
.
12 août 2024
10,0
Family run restaurant (according to Rick Steves travel guy), wonderful food and service. Right in the middle of the main street in old Antibes, good atmosphere.
Plus de commentaires
dans Google
Navraj Grewal
.
07 août 2024
10,0
Première découverte depuis le changement de propriétaire et le départ de Philippe Langlois. Je n’étais revenu à Antibes que en février et ils étaient en congé. Romain et Louis ont très bien repris l’affaire ! La succession était pourtant difficile… Romain fait une magnifique cuisine avec des produits frais et beaucoup de saveur. La salade de baby poulpes est très bonne et bien assaisonnée. Le filet de daurade est une splendeur et excellent. Poisson d’une fraîcheur qui atténue la force de la daurade (à laquelle on est parfois habitué lorsqu’on habite Paris) mais surtout préparation du chef délicieuse (beau respect du produit à la cuisson, crumble d’olives dessus, légumes du sud à l’huile d’olive…). Le service de Louis est souriant et efficace. La terrasse est toujours aussi charmante et l’extension de terrasse le soir est une nouveauté super agréable qui vous obligera à ne pas venir trop tard… Vraiment une adresse à garder !
Serge P
.
11 juillet 2024
10,0