Le Grand Pavois sur Brest

7,4

Basé sur 1 211 avis trouvés sur 3 webs


tendance

51
De 317
à Brest
24
De 118
de cuisine Française à Brest

Note et avis

Tataki announced with citrus, soy and marinated. None of that and served cold. Order 50cl white Côte du Rhône. Served red, return to the bar but in the end charged both.
Plus de commentaires
dans Google
.
09 septembre 2024
6,0
Don't hesitate to book to eat. Friendly setting, young, smiling and dynamic team. Very beautiful setting, on the edge of the port. Fresh products. Correct quality/price ratio. I recommend this restaurant. It's a great discovery.
Plus de commentaires
dans Google
.
03 septembre 2024
10,0
Very good restaurant and quality cuisine....everything was top notch. The staff is very pleasant and attentive. Prices are correct. 10/10 I recommend.....
Plus de commentaires
dans Google
.
30 août 2024
10,0
Super good!! Excellent meal and attentive and pleasant staff!! I recommend.
Plus de commentaires
dans Google
.
28 août 2024
10,0
Lunch with family before returning to work. Service with a smile, fast and efficient. Everyone's meal was very good and varied. We will return with pleasure!
Plus de commentaires
dans Google
.
27 août 2024
10,0
A very good time spent at the large bulwark under the covered terrace with a view of the boats at the dock. The servers are very professional, very welcoming, very friendly. The dishes are delicious and generous. Special mention to the chef for his strawberry tart on a pistachio mousse 🤤 a treat!
Plus de commentaires
dans Google
.
27 août 2024
10,0
We ate there as a family on August 15 at noon, very beautiful place with its beautiful sea view pergola, very friendly and caring staff, adorable, and the dishes were excellent, for me scallops, my partner's butcher's piece, Burgers very generous and tasty for children and what can we say about the abundant ice cream couples!! We will return with pleasure
Plus de commentaires
dans Google
.
24 août 2024
10,0
Very good evening, smiling, responsive, polite staff. We ate very well, the only downside for me... My fish was overcooked which made the flesh dry. But apart from that, everything was very good and well presented.
Plus de commentaires
dans Google
.
19 août 2024
10,0
Le Grand Pavois est une bonne adresse pour manger. La principale raison en ce qui me concerne est que les coupes glacées sont ultra gourmandes. J'y apprécie également la décoration : colorée, beaucoup de luminaires, ainsi que sa localisation : au Moulin Blanc il y a la plage, la marina, la promenade jusqu'au polder, les activités nautiques.
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
04 août 2024
8,0
Repas correct: grande salade pour moi et plats du jour pour les autres. Le service est vraiment à revoir. Serveuses perdues, oublis. A voir sur le reste de l'été
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
26 juin 2024
6,0

Restaurants similaires à Brest

7,4
1643
Avis

le crabe-marteau

05/09/2024: We had a very good evening in this restaurant! A very good atmosphere, with a very fun side during the crab busting! Beyond the warm atmosphere and the very good concept! The crabs and spider crabs were very good (special mention to the grass mayonnaise). The price is a little excessive considering that the crab is served with boiled potatoes… Positive point we were served very quickly, even a little too quickly where we had barely had time to be seated when we already had to order.
03/09/2024: Very curious place to eat seafood. There are formulas that include oysters and large sea crabs/spiders that are quite good. The funny thing is that they give you a bib and some clubs along with a board so you can dismantle the crab, so the ambient sound of the restaurant is people hammering crabs. Don't go for a first romantic date but on the other hand it is one of the restaurants that you remember for a lifetime.
7,3
1129
Avis

Brest

25/06/2024: C’est sans doute le restaurant le plus original de tous ceux, et ils sont nombreux, qui se trouvent au bord du port de commerce sur le quai de la Douane. À part quelques poissons et fruits de mer, la carte ne comprend que des tourteaux, araignées, homards et langoustes. Pas de nappe mais des feuilles de journaux et un plateau en bois au milieu de la table. Très vite on comprend son usage. C’est sur lui, avec un maillet, que l’on casse les carapaces et les pinces des crabes. Cela fait un bruit d’enfer et crée une joyeuse ambiance. Étant seul, après un excellent whisky breton servi avec des croûtons de pain grillé et une préparation dont j’ai oublié le nom, j’ai pris une soupe de poisson, copieuse et délicieuse. Ensuite j’ai choisi parmi une dizaine de compositions, le « try marteau ». Il s’agit d’un demi-tourteau ou d’une demi-araignée, au choix, servi avec 3 huîtres, une douzaine de langoustines et une grosse marmite de pommes de terre. On tape joyeusement sur le tourteau et on jette les carapaces dans le seau placé au pied de la table. Cela manque de classe mais c’est efficace et amusant. J’ai terminé avec une fraise Chantilly. C’est banal mais j’aime bien. Avec un verre de vin blanc la note n’a pas dépassé 59 euros. Vu le cadre, l’originalité du lieu, la qualité des crustacés, je recommande sans hésiter.
18/06/2024: Très agréable moment. Pas de chichi , tous à la même table, repas très bon et concept original, complet donc un peu brillant mais sympa.. pas donné mais la qualité est là jusqu'au dessert 😉

Comment arriver au restaurant

Su navegador no esta funcionalidad