Very warm welcome, absolutely magnificent setting and very, very good meal. We enjoyed ourselves. I recommend without hesitation.
Plus de commentaires
dans Google
carla urios
.
24 août 2024
10,0
Very beautiful restaurant with its terrace overlooking the lake
Plus de commentaires
dans Google
Jerome Bletry
.
23 août 2024
8,0
A warm welcome and top service. The dishes are copious, fresh and well presented. Located at the top of Chatel near the old Douane, less than a kilometer from Switzerland.
Plus de commentaires
dans Google
Bernard Lefebvre
.
20 août 2024
10,0
Great welcome, a smile 😃, very good cuisine in a pleasant setting with a view of the lake....👍👍👍👍👍👍👍
Plus de commentaires
dans Google
Daniel FACOETTI
.
19 août 2024
10,0
A treat! We went to the “Monchu” restaurant twice during our stay to enjoy a fondue and a TRADITIONAL raclette! Top quality products! Very warm welcome! And a sublime view of Lake Vonnes! I recommend, without hesitation!
Plus de commentaires
dans Google
Nathalie Fievet-Martin
.
16 août 2024
10,0
Don't hesitate to open the door of Monchu. A typical restaurant with an atypical decor. You are welcomed there like a friend to have a drink or eat a regional dish. The service is fast and the staff very pleasant and the cuisine is as good as the view of Lake Vonnes is beautiful. If you’re in the area don’t miss this address!!
Plus de commentaires
dans Google
Jeremy Coutre
.
16 août 2024
10,0
Good service, nice setting. However, I did not find that the cold meats were up to par (average quality and quantity) nor the quantity of potatoes available for a raclette. I ate some of the best in Bordeaux for example. This is the only downside I found.
Plus de commentaires
dans Google
Maxime
.
06 août 2024
6,0
Top owner, very pleasant waitresses, super good snails and ice creams and the setting is magnificent.
Plus de commentaires
dans Google
Sylvain KEMPF
.
26 juillet 2024
10,0
Quiet time of year so not busy but the food was absolutely fantastic and so was the service. Had the menu for 50 euro - the fillet of beef was so tender and came on a hot stone so cooked to suit me
clarekerry
.
07 juin 2024
10,0
Nous y sommes allés mangés un soir, sans réservation. Miracle, il restait une table libre. Agréablement accueillis par Nina et sa collègue de travail en salle, nous avons passé un superbe moment, dans une salle vite remplie. Incroyable synergie entre les personnels en salle et la cuisine, pour satisfaire une salle comble, sans temps morts.
Je me suis régalé avec des filets de perche succulents accompagnés de frites et de salade. Rien n'est resté dans l'assiette. Les desserts sont gargantuesques... il fallait bien un digestif pour finir en beauté.
Je n'oublierai pas de mentionner le chef de cuisine et de son ou ses seconds, au top.
marco m
.
05 avril 2024
10,0